Kontakt oss

Kontakt oss

Fitnesspoint Moholt søker PT

Postet on Moholt. Sist oppdatert 13. juni 2019

Vi holder på med å innrette et nytt PT/Bootcamp rom i vårt senter på Moholt, og søker i den forbindelse etter en selvstendig Personlig Trener/instruktør.

 

Fitnesspoint Moholt er en del av Fitnesspoint-kjeden. Fitnesspoint er i sterk vekst og utvider kontinuerlig med både nye senter og tjenestetilbud. Fitnesspoint har i dag 15 senter i Norge. I Trøndelag har vi 5 senter hvor 2 er lokalisert i Trondheim, ett i Malvik, ett i Stjørdal og ett i Børsa.

 

Arbeidsoppgaver:
- Markedsføre og utføre personlig trening i senteret
- Markedsføre og undervise på Bootcamps (gruppetrening av små grupper, 4-6 personer)
- Treningsveiledning i senteret etter behov
 
Som PT ved Fitnesspoint Moholt vil du være selvstendig og vil få betalt etter utførte oppdrag. Våre betingelser er gode og for den rette person er der mulighet for en god inntjening.

 

Vi søker etter en selvstendig og markedsorientert Personlig Trener som ønsker å jobbe strukturert for å oppnå resultater. Du er blid og positiv og møter dine og våre kunder med et smil og et mål om å hjelpe kundene til å nå sine personlige mål.

 

Kvalifikasjoner:
- Vi ønsker en PT med spesialkompetanse på styrketrening.
- Du har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller har tilsvarende erfaring og kvalifikasjoner.
- Det er en klar fordel at du har erfaring fra aktiv idrett.
- Du ønsker å jobbe selvstendig, ha gode kunderelasjoner og har stor arbeidskapasitet.
- Det forventes at du kan markedsføre deg selv gjennom vår Fitnesspoint Blogg og sosiale medier.

 


Som PT ved Fitnesspoint Moholt ønsker vi også en person som kan bidra til senterets generelle markedsføring etter nærmere avtale.

 

Ønsker du å jobbe som Personlig Trener ved Fitnesspoint Moholt  sender du en kortfattet søknad med CV til Markedssjef  i Fitnesspoint Group AS, Henrik Hansen på e-post henrik.hansen@fitnesspoint.no