Kontakt oss

Gruppetrening i små grupper

Her finner du en oversikt over hvilke gruppeaktiviteter vi har på våre Fitnesspoint treningssenter. Det er stor forskjell på hvilke aktiviteter de enkelte senter har. For å finne ut hvilke gruppeaktiviteter ditt Fitnesspoint treningssenter har må du sjekke siden til det enkelte treningssenter.

BootCamp

BootCamp er en effektiv treningsform. BootCamp er høyintensiv trening som gir resultater fort. Hos Fitnesspoint trener du BootCamp i små grupper hvor du får personlig og direkte instruksjon av våre instruktører, alt for at du skal komme i best mulig form.

BooyCamp inneholder elementer av både kondisjonstrening og styrketreing og vil gi deg en god trening av hele kroppen. Våre BootCamps henter også elementer fra CrossFit.

Du trenger ikke være godt trent for å være med på Boot Camp, hensikten er at DU skal komme i bedre form. Vi tilpasser treningen ut i fra ditt nivå og instruktøren hjelper hver enkelt ut fra den enkelte deltakers fysiske form.

BootCamp er hardt, morsomt og det er svært effektivt.

CrossTraining

CrossTraining er høyintensiv og effetiv fitnesstrening. Målet er å forbedre fitness,. Dette betyr at du skal kunne gjøre mer arbeid av ulike kvaliteter, for eksempel løping, hopping eller løfting på kortere tid. Mer arbeid utført på kortere tid betyr at du har forbedret flere fysiske kvaliteter

Yoga

Yoga forsøker å skape balanse mellom kropp og sjel. Med yoga får du fysisk, mental og åndelig mosjon samtidig.

Seniortrim

Vår seniortrim er sirkeltrening tilrettelagt for seniorer. Vi har fokus på trening av ben, armer, mage, rygg, bevegelighet og balanse. Noen øvelser vil også få opp pulsen. Øvelsene under timen har til hensikt å styrke muskulatur og bedre balanse. Treningen passer for alle eldre, enten man er frisk og rask eller har plager og treningene vil bli tilrettelagt til hver enkelt ut i fra den form man er i.