Trondheim kommune har valgt å la treningssentrene holde åpent til tross rådene fra myndighetene. Vi er svært takknemlige for denne holdningen fra kommunens administrasjon og våre politikere.

 

Trondheim kommune har i samarbeid med treningssentrene lagt ned en betydelig jobb i å utarbeide en god smittevernveileder som skal sørge for at vi kan trene på en trygg måte.

 

Smittevernveilederen stiller en del krav både for oss som driver treningssenter og for våre medlemmer. For Fitnesspoint sin del medfører ikke dette store endringer, vi har allerede implementert de fleste av tiltakene.

 

De viktigste tiltakene vi iverksetter er som følger:

 

1. Avstand - minimum 2 meter avstand

Når du trener skal du holde 2 meter avstand til andre på treningssentret. 

 

2. Munnbind

Bruk munnbind når du går inn på treningssenteret, når du går ut av treningssenteret og når oppholder deg i fellesområder.

 

3. Maksimalt antall på treningssenteret

For at de skal være mulig å holde avstand setter vi et maksimalt antall som kan være inne på treningssenteret samtidig.

På Fitnesspoint Moholt er maksimalt antall 12

 

For å være i stand til å gjennomføre dette vil de kun bli mulighet til å låse seg inne med app. Det betyr at kortleseren er koblet ut. 

 

For at alle skal få trene settes maksimal treningstid til 1 time. Du får varsel på SMS når det er på tide å avslutte treningen.

 

Ut over dette vil vi fortsette med tidligere innførte tiltak som utvidet renhold og daglig desinfeksjon av utstyret. Og vil ha hyppigere kontroller. Og vi har forbedret vår logg systemer slik at disse kan benyttes til smitteoppsporing dersom uhellet skal være ute.

 

For deg som skal trene medfører det også at du må være nøye med å sprite hender når du kommer inn på senteret og du må være nøye med å vaske apparater etter bruk.

 

Gjør vi alle sammen en god jobb så skal dette gå bra.

 

God trening!