Gå ned 5 – 10 kg og kom i ditt livs form!

Hva om jeg kunne fortelle deg at du vil være i mål og kun 12 uker og være i kanskje ditt livs form?

Det er nettopp det du har muligheten til nå, gjennom dette 12 ukers Fast Track programmet!

Hva kan du forvente deg?

Gjennom disse 12 ukene vil du få et treningsprogram med styrkeøkter, utholdenhetsøkter, og hverdagsaktivitet levert i egen app på telefonen.

Du bli tett fulgt opp av en trener som vil påse at du gjør det som trengs for å komme i mål, og gjør eventuelle tilpasninger slik at treningsplanen passer inn i din hverdag.

I tillegg vil du få individuelt tilpasset kostholdsplan, hvor du vil lære hva et sunt kosthold er, og hvordan du skal spise for å nå og oppretthold resultatene dine.

Hver uke gjennomfører du en check-in hvor du rapporterer hvordan ukens trening og kosthold har vært, hvordan kroppen fungerer mm, så treneren din får informasjon om hvordan det går med deg og hvordan du kan hjelpes best mulig.

Om dette ikke var nok holder vi også en serie live Webinar, hvor du vil lære blant annet;

  • Oppstartswebinar
  • Hva er et sunt kosthold
  • Energiomsetning og næringsbehov
  • Reversert diett og diett-pauser
  • Programmering: Styrketrening
  • Programmering: Utholdenhetstrening
  • Programmering: Bevegelighetstrening
  • Fysisk aktivitet og trening i en aktiv hverdag
  • Hvordan opprettholde resultatene resten av livet.

Gjennom disse webinarene er målet at du skal få en god forståelse for hva et sunt kosthold er og hvordan kostholdet kan tilpasses ditt behov, forstå mer i dybden hva styrketrening og utholdenhetstrening er og hvordan et effektivt treningsprogram settes opp.

 

Slik Fast Track programmet er satt opp er nøyaktig slik jeg selv har gått ned 10 kg uten å gå rundt sulten eller trene time etter time hver dag. Jeg har fått mer overskudd og energi i hverdagen, trening har blitt gøy igjen, og hverdagsaktiviteten er et herlig avbrekk fra hverdagens gjøremål og hendelser. 

Ingrid (54 år) fikk et helt nytt liv!

Ikke bare gikk hun ned 15 kg og ble smertefri i rygg og knær, men ble sterkere og mer utholdende enn hun noen gang har vært. Tunge løft på jobb er ingen problem lenger, og hun har funnet en glede i fysisk aktivitet og trening og gjør det til en nødvendig del av hverdagen. Hun har fått kunnskapen og tryggheten hun trenger til å ha et balansert og fleksibelt kosthold, som gir henne det hun trenger til å trives i hverdagen. Og ja, det fleksible kostholdet har plass til kaker og godsaker der det passer seg. 

Kjetil (35 år) hadde en helt rå utvikling!

I tillegg til å gå ned 18 kg, ble han mye sterkere og kan nå løpe km etter km uten problemer. Trening er et av høydepunktene i hverdagen, og holder energinivået på topp hele uken. Han har fått full kontroll på hva han spiser og drikker, og opprettholder resultatene uten problemer.  

Påmelding: 

optimalcoaching.no/fitnesspoint-fast-track