Jeg ønkser gjerne å fortelle mer om Fast Track programmet vi har lansert, hvor første gjennomgang begynner nå på Mandag 19.04.2021.

Dette programmet er satt opp slik at du skal gå ned 5 - 10 kg, og kanskje komme i ditt livs form gjennom de neste 12 ukene. Dette skjer ved å følge et nøye plalagt treningsprogram med både daglig hverdagsaktivitet og tre gode treningsøkter gjennom uken. 

Treningen består av både styrke- og utholdenhetsøkter koblet sammen for å gi deg best mulig resultater i løpet av perioden. Treningsplanen leveres i en egen app, hvor hver eneste øvelse har gode instruksjonsvideoer, som gjør det enkelt å gjennomføre rett teknikk, og du loggfører resultatene med enkle tastetrykk.

Du vil få individuelt tilpasset kostholdsveiledning til et balansert og fleksibelt kosthold, med rom for å spise den maten du liker, uten at det går på bekostning av fremgangen. 

Gjennom de 12 ukene blir det også satt opp flere live webinar, hvor du vil lære nettopp om hva et sunt kosthold er, hvordan du setter opp kostholdet til ditt behov med mer. 

Jeg gleder meg til vi kommer i gang, og håper å se mange av dere slenge dere med!

Meld deg på her: 

optimalcoaching.no/fitnesspoint-fast-track