28. mai blir det åpning av Fitnesspoint på Lillehammer. Da vil 533 kvadratmeter spekket med utstyr stå klart til å ta imot så vel mannen i gata som toppidrettsutøvere.

Anlegget vil også få en stor rulleskimølle, som er så bred at den er egnet også for skøyting, som kan bookes av interesserte via et eget bookingsystem.

Simen Engevik som skal drive Fitnesspoint Lillehammer forteller om hektisk virksomhet for å klargjøre lokalet.
- Det er noe oppussing som gjenstår, men det meste av utstyret er allerede på plass, sier han.

Det har vært treningssenter i de samme lokalene tidligere, men de forrige driverne lykkes ikke å få butikk ut av sitt konsept. Engevik har større tro på det som nå etableres i regi av Fitnesspoint.
- De tidligere driverne hadde et opplegg med mange ansatte, mens vi nå vil følge den modellen som Fitnesspoint er kjent for; selvbetjent treningsstudio hvor det aller meste er automatisert og forenklende for oss som skal drive senteret, sier Engevik.

Han sier at man vil gjøre det nye treningssenteret attraktivt for så vel den vanlige mosjonist som for toppidrettsutøvere.
- Hos oss skal alle trives. Vi er opptatt av hverdagsmosjon, men med etablerering på Lilllehammer sier det seg også selv at vi er svært interessert i toppidrett, og da med særlig fokus på langrenn.

Fitnesspoint Lillehammer finner du sentralt i Kirkegata i Lillehammer sentrum og planlagt åpning er altså satt til 28. ma

Ønsker du å melde deg inn hos Fitnesspoint, klikk her