Kontakt oss

Personlig Trening - PT

Trenger du hjelp til å komme i gang med treningen? Har du et mål du skal nå? Da kan en av våre Personlige Trenere hjelpe deg. 

 

Våre personlige trenere hjelper deg med å nå dine mål. Dine mål kan være bedre kondisjon, forbedret styrke, bedre generell fysikk eller ned i vekt. Vi vil jobbe målrettet ut fra dine fysiske forutsetninger. 

Et opplegg med en av våre personlige trenere vil gi deg økt motivasjon og kontinuitet i treningen. Det blir lettere å nå dine mål. Du vil få målrettet trening for styrke, kondisjon og bevegelighet.

Du kan trene med PT alene eller du kan velge PT Duo, Trio eller Quatro og trene sammen med venner.

 

 

Introduksjon til bruk av apparater

Trenger du hjelp til å komme igang? Lurer du på hvordan du skal trene.

Ta kontakt med en av våre personlige trenere for en kort gjennomgang av bruk av de ulike apparatene samt hjelp til å sette opp et enkelt generelt treningsprogram. Anbefales for deg som ikke har trent på treningssenter før eller trenger litt inspirasjon.

 

 

Kom i form - nå dine mål - 10 uker

Ønsker du å virkelig forbedre din fysikk er våre 10 ukers “Kom i form” en sikker vei. Vår personlige trener gir deg tett oppfølging gjennom 10 uker og vi kan garantere at dette vil gi deg resultater

Du får hjelp av en av våre personlige trenere til å tilpasse din trening slik at du når dine treningsmål. Med et Kom i form-program følger vi opp hele treningsplanen din og kan også gi råd og veiledning om kosthold.

 

Du velger selv hvilket fokusområde vi skal ha, bedre generell fysikk, bedre kondisjon,  bedre styrke eller vektreduksjon. Ta kontakt med en av våre personlige trenere for å avtale opplegg.

 

Merk at dette produktet foreløpig tilbys av noen få av våre sentre. Ta kontakt med ditt senter for å sjekke om de kan tilby dette produktet.

 

 

Fyll ut skjema så tar en av våre personlige trenere kontakt:

  Velg ditt Fitnesspoint-senter

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon/Mobil (obligatorisk)

  Hvilken form for oppfølging ønsker du?

  Ønsker du å trene alene eller er dere en gruppe?

  Melding