Kontakt oss

Personlige trenere

PT Halgrim Ove Tørrisplass

Fitnesspoint Moholt

97624054

Om PT

Hei! Jeg heter Halgrim Ove Tørrisplass og er personlig trener på fitnesspoint moholt. Jeg har selv lang erfraring innen sport. Jeg har vært aktiv innen langrenn, triatlon og fitness. Jeg har også gode erfaringer fra av å ha vært svært aktiv i militæret. Jeg kommer fra Nesbyen i Hallingdal. For øyblikket bor jeg og studerer i Trondheim. Jeg studerer elkraft på NTNU. Jeg har litt tid til overs, og den vil jeg benytte meg av til å hjelpe ivrige kunder med å nå sine mål. 

 

Jeg kan tilby spesialkompetanse innen trening og kosthold. Uavhengig av hvilke målsetninger kunden har er jeg klar for å gjøre mitt ytterste for skape best mulig fremgang. Jeg kan tilby treningsprogram innenfor ulike kategorier; "ned i vekt", "kom i form", "10 km under 50", "sommerkroppen", osv.. Alt etter kundens prefaranser. Jeg tilbyr også pt-gruppetimer! Ett ypperlig alternativ dersom dere er flere som vil komme i gang med treningen. 

 

Av tidligere erfaringer har jeg hatt kunder som har slanket seg opp mot 30 kilo. For meg som PT er det utrolig motiverende. Dersom jeg får kunder som er motiverte og pliktoppfyllende kan jeg garantere resultater. Jeg har kunnskapen, kunden har ansvaret!

 

Ved interesse eller nysgjerrighet, ta kontakt på pt.moholt@fitnesspoint.no!

Galleri

Siste nyheter

23. februar 2020 | Moholt

Sirkeltrening - Fitnesspoint Moholt

Sirkeltrening er en svært effektiv treningsform. På fitnesspoint moholt er det lagt til rette for dette. Vi har ett crossfit-rom med kettl...

Les mer