Kontakt oss

Personlige trenere

PT Lise Lothe

Fitnesspoint Lillesand

92285928

Om PT

Jeg jobber til daglig som kiropraktor i Grimstad og tilbyr PT timer ved Fitnesspoint Lillesand. Jeg har lang erfaring fra trening og rehabilitering av alt fra pasienter til toppidrettsutøvere. Treningsopplegget tilpasses dine ønsker og behov.
Første gang vi møtes, kartlegger vi dine forutsetning og treningsmål. Hva ønsker du å oppnå med treningen? Vi setter mål og lager øktplaner.

Mange føler det er betryggende å følges opp og da avtaler vi ny tid til evaluering og justering av øvelser og treningsopplegg.

Fagbakgrunn:
Kiropraktor - Behandling og rehabilitering av plager og skader i muskel-skjelettsystemet siden 1991. Fokus på oppbyggende og skadeforebyggende trening.
Forskning - Doktorgrad i nevrofysiologi 2015, forsker på nerve/muskelsignaler. Mastergrad med fordypning i rehabilitering 2003. Følger tett med på ny forskning for å effektivisere treningutbyttet til mine klienter.
Treningsleder i Friskis og Svettis Grimstad - Gruppetrener i Flex, Core, Vektstang siden 1997.
Svømmetrener i Grimstad Svømmeklubb - Trent unge utøvere fra krets- til landslagsnivå siden 2016
Egentrening - konkurrerer i Masterklasse i svømming og har nasjonale- og internasjnale rekorder og medaljer fra VM, EM, Nordisk og NM.

Bruker alt jeg vet om trening på å gjøre andre gode og å holde meg selv i form.

Time booker du her.

Galleri

Siste nyheter

24. mai 2020 | Lillesand

Personlig trening med Lise

Trenger du hjelp til å komme i gang? Nå er det mulig å bestille PT-timer hos Lise! Du kan booke timer her.

Les mer

11. mars 2020 | Lillesand

Smittetiltak på Fitnesspoint

På bakgrunn av folkehelseinstituttets nye retningslinjer for å hindre spredningen av korona-viruset, innfører vi følgende ti...

Les mer