Kontakt oss

Trenere

PT Lise Lothe

Fitnesspoint Lillesand

92285928

Om PT

Jeg jobber til daglig som kiropraktor i Grimstad og tilbyr PT timer ved Fitnesspoint Lillesand. Jeg har lang erfaring fra trening og rehabilitering av alt fra pasienter til toppidrettsutøvere. Treningsopplegget tilpasses dine ønsker og behov.
Første gang vi møtes, kartlegger vi dine forutsetning og treningsmål. Hva ønsker du å oppnå med treningen? Vi setter mål og lager øktplaner.

Mange føler det er betryggende å følges opp og da avtaler vi ny tid til evaluering og justering av øvelser og treningsopplegg.

Fagbakgrunn:
Kiropraktor - Behandling og rehabilitering av plager og skader i muskel-skjelettsystemet siden 1991. Fokus på oppbyggende og skadeforebyggende trening.
Forskning - Doktorgrad i nevrofysiologi 2015, forsker på nerve/muskelsignaler. Mastergrad med fordypning i rehabilitering 2003. Følger tett med på ny forskning for å effektivisere treningutbyttet til mine klienter.
Treningsleder i Friskis og Svettis Grimstad - Gruppetrener i Flex, Core, Vektstang siden 1997.
Svømmetrener i Grimstad Svømmeklubb - Trent unge utøvere fra krets- til landslagsnivå siden 2016-2020
Egentrening - konkurrerer i Masterklasse i svømming og har nasjonale- og internasjonale rekorder og medaljer fra VM, EM, Nordisk og NM.

Bruker alt jeg vet om trening på å gjøre andre gode og å holde meg selv i form.

Time booker du her.

Galleri

Siste nyheter

24. oktober 2021 | Lillesand

Styrkeuka 2021

Uke 44 er den offisielle styrkeuka - Helsedirektoratets kampanje som har som formål å øke oppmerksomheten om viktigh...

Les mer