Kontakt oss

Trenere

PT Tim Raven

Fitnesspoint Lillesand

99724884

Om PT

Jeg jobber til daglig som kiropraktor i Lillesand og tilbyr PT timer ved Fitnesspoint Lillesand. Jeg har lang erfaring fra trening og rehabilitering av alt fra pasienter til toppidrettsutøvere. Treningsopplegget tilpasses dine ønsker og behov.
Første gang vi møtes, kartlegger vi dine forutsetning og treningsmål. Hva ønsker du å oppnå med treningen? Vi setter mål og lager øktplaner.

Mange føler det er betryggende å følges opp og da avtaler vi ny tid til evaluering og justering av øvelser og treningsopplegg.

Fagbakgrunn:
Kiropraktor - Behandling og rehabilitering av plager og skader i muskel-skjelettsystemet siden 1988. Fokus på oppbyggende og skadeforebyggende trening.
Forskning - Lang fartstid i forskning av nerve-/muskelsignaler til nakke- og ryggmusklene. Mastergrad med fordypning i rehabilitering 2003. Følger tett med på ny forskning for å effektivisere treningutbyttet til mine klienter.
Forfatter - Har skrevet kapittel i lærebok Rehabilitation of the Spine
Treningsleder i Friskis og Svettis Grimstad - Gruppetrener i spinning.
Tidligere trener i Grimstad Basket - Trent unge utøvere og senior til førstedvisjons nivå.
Egentrening - Trener for å holde kroppen i form og klare det jeg ønsker å være med på. Liker å løpe og sykle ute, og trives også godt med spinning og vekttrening.

Bruker alt jeg vet om trening på å gjøre andre gode og å holde meg selv i form.

Galleri

Siste nyheter

07. november 2021 | Lillesand

Tren og vinn gratis medlemskap

Helsedirektoratet kjører kampanjen #hverdagssterk og anbefaler alle å trene styrketrening minst 2 ganger i uka. Fitnesspoint følge...

Les mer