Ønsker du å starte eget Fitnesspoint?

 

fitnesspoint-3622

Fitnesspoint tilbyr driftskonsept for små treningssenter.

Treningssenter med størrelse 100 – 400m2
Fitnesspoint treningssenter passer godt i lokaler med størrelse fra 100 til 400m2. Treningssenteret kan enten driftes som et selvstendig treningssenter eller i samloklasjon med fysioterapeut, hotell, idrettshall eller boligkompleks.

Selvbetjent treningssenter
Kjernen i konseptet er vårt egenutvikede administrasjonssystem som begrenser administrasjon av medlemsmassen til et minimum. Vi benytter standard kredittkort som adgangskort og har automatiserte systemer for betalingsoppfølging.

Design og utstyr
Fitnesspoint har utarbeidet desigmanual for både utforming av treningsenteret og brosjyrer og annet materiell. Vi har avtaler som gjør at Fitnesspointsenter har tilgang på topp treningsutstyr til svært gunstige priser.

Treningssenteret kan leveres som komplett pakke med ”nøkkelferdig” senter med alt av treningsustyr, lyd, infoskjerm, overvåkingskamera, garderobeskap mm.

Driftsmaler
Fitnesspoint jobber kontinuerlig rutiner for alt fra daglig rydding av senter til vedlikehold av utstyr. Alt dette håndteres og registreres gjennom vår egenutviklede app.

Markedsføring og salg
Som Fitnesspointsenter får du tilgang på markedsmateriell samt hjelp og råd til planlegging av markedsaktiviteter.

 

For mer informasjon ta kontakt

mail(a)fitnesspoint.no