Vanlige spørsmål

«Min Side» brukermanual finner du her

 

Hvordan blir jeg medlem?
Du melder deg inn via vår hjemmeside www.fitnesspoint.no. Her registrerer du dine personopplysninger og velger betalingsmetode. Du kan enten velge å betale årlig eller månedlig med faste trekk fra kredittkortet ditt eller du kan velge å få tilsendt faktura. Trenger du hjelp til innmelding vil vi ha egne «åpne dager» hvor det er mulig å få hjelp til innmeldingen. Se oppslag på det enkelte senter om dette.

 

Hvordan får jeg adgang til senteret?
Du benytter ditt kredittkort som adgangskort ved å bruke magnetstripen. Du kan velge om du vil benytte kortet du benyttet til betalingen som adgangskort, eller du kan velge å benytte et annet kort. Å bruke andre kort enn betalingskortet som adgangskort kan være lurt hos eksempelvis familier. Et kort til betaling og hvert familiemedlems kredittkort som adgangskort.
Valg av hvilket kort du vil bruke gjøres i innmeldingsfasen Du får adgang til senteret med en gang du har meldt deg inn på våre nettsider. Når du har gjennomført betalingen og opprettet medlemskap, tar du med deg det kortet som du har valgt som adgangskort til våre sentre.

 

Hvor raskt kan jeg starte treningen etter innmelding?
Du kan starte å trene umiddelbart etter at du har registrert deg som kunde.

 

Hvor mye koster det å være medlem?
Prisene kan variere fra senter til senter. Sjekk priser på hver enkelt senter –>Våre senter

 

Hvordan foregår betalingen?
Dette kan velge en av følgende betalingsmetoder:
  1. Betaling via kredittkort (VISA/Mastercard)
    Betaling av medlemskap gjøres gjennom Nets betalingssystemer på vår nettside. Du betaler fra den dagen du melder deg inn, og helt frem til du velger å si opp medlemskapet. Ved oppsigelse vil medlemskapet gjelde én kalendermåned etter siste innbetaling.
  2. Betaling via faktura
    Du kan velge å få tilsendt faktura (fakturgebyr på kr. 39,- tilkommer)

 

Hvordan bruker jeg «Min side»

 

Kan jeg få prøvetime?
Vi har ikke noe system for prøvetime.
Hos oss kan du kjøpe enkelttime for kr. 75,- pr. gang (Drop-In). Drop-In kjøper du vi våre nettsider, her>.

 

Kortet mitt fungerer ikke i døren, hva gjør jeg?

1: Har du lagt inn kortnummer under fanen «adgangsmetode» da du registrerte deg? Hvis  ikke kan du gjøre det ved å logge inn på «min side» på fitnesspoint.no

Hvis adgangskortet ditt fortsatt ikke fungerer, så kan magnetstripen på kortet være defekt. Du kan enkelt bytte til et annet adgangskort inne på «min side» på www.fitnesspoint.no. Gå inn på «endre adgangskort». Vi ber deg påse at du har lagt inn riktig nummer på kortet og at at du har lagt inn numrene uten mellomrom. Det er en vanlig feil å legge inn feil nummer.

 

Kan jeg som medlem trene på andre Fitnesspoint-senter?

Dersom dur har Pluss-medlemskap kan du benytte alle sentrene. Har du ikke Pluss-medlemskap kan du kun trene ved det senteret du har valgt.

 

Kan jeg dusje hos Fitnesspoint?
Nei, vi antar at de fleste av våre kunder dusjer hjemme. Dusj tar plass, koster penger og det krever mye å ha gode hygieneforhold i en dusj. Vi har omkledningsrom du kan benytte.

 

Hvordan avslutter jeg medlemskapet?
Du avslutter medlemskapet ved å logge deg inn på «min side» på www.fitnesspoint.no . Når du er innlogget  trykker du på «Avslutt medlemskap».
Kan jeg pause medlemskapet?
Dersom du har månedsmelemskap kan du påuse medlemskapet ditt. Pauseperioden starter tidligst ved utløp av den perioden dun har betalt for. Dette gjør du  ved å logge deg inn på «min side» på www.fitnesspoint.no . NB! Det er ikke mulig å pause årsmedlemskap

 

Hva er aldersgrensen på medlemskap?
Det er 16 år aldersgrense for å bli medlem på senteret. Det inkluderer de som fyller 16 år i år.