Kontakt oss

Fitnesspoint treningssenter

Fitnesspoint er en kjede av selvbetjente treningssenter. Vi har nå 28 treningssenter rundt omkring i Norge og vi arbeider konkret med flere franchise-etableringer.

Hos Fitnesspoint kommer du og går når du vil og du bestemmer selv over din trening. Du slipper å betale for dyre instruktører og fasiliteter du ikke benytter deg av.

Finn ditt Fitnesspoint treningssenter her >

 

Historien om Fitnesspoint treningssenter

Fitnesspoint-kjeden ble etablert i 2014. Første året åpnet vi tre treningssenter, Fitnesspoint Flatåsen og Fitnesspoint Moholt i Trondheim samt Fitnesspoint Nydalen. Fitnesspoint-kjeden eier selv disse sentrene. Det var viktig for oss å eie de første sentrene selv for å teste konseptet vårt.

I 2015 fikk vi vårt første franchise-senter, Fitnesspoint Jørpeland i Rogaland.

Senere på høsten 2015 åpnet vi det neste senteret, Fitnesspoint Saksvik. Dette senteret er eid og drevet av fysioterapeutene ved Saksvik Helsesenter, noe som viste seg å være en svært vellykket kombinasjon. Fitnesspoint Saksvik har senere flyttet og byttet navn til Fitnesspoint Malvik.

Etter dette har det gått slag i slag og vi totalt 24 Fitnesspoint treningssenter rundt omkring i landet.

 

Fitnesspoint-konseptet

Fitnesspoint skal drive små, selvbetjente treningssenter. Vårt mål er å gjøre treningstilbudet lettere tilgjengelig for folk flest. Vi har brukt store ressurser på å utvikle vårt administrasjonssystem som gjør at du som medlem kan administrere ditt medlemskap på enklest mulig måte, alt via nett.

Hele tiden forbedrer vi systemet for å gjøre det enklere for deg å trene. 

Fitnesspoint skal være enkelt for deg som medlem og for oss som driver sentrene.

 

Franchise

Fitnesspoint er et franchise-konsept. Det betyr at det er lokale eiere av hvert enlelt senter. 

 

Fremtid

Fitnesspoint-kjeden er i rask utvikling. Vi jobber kontinuerlig med etablering av nye senter. Dersom du ikke har et Fitnesspoint i nærheten så skal du ikke se bort i fra at det dukker opp et snart. Eller kanskje du ønsker å åpne et selv?