Kjære Fitnesspoint-medlem

 

Norske myndigheter har pålagt oss og alle andre treningssentre i Norge å holde stengt inntil videre som følge av Coronaepidemien. Dette av hensyn til smitterisiko overfor våre medlemmer og samfunnet forøvrig. Forholdet til liv og helse går selvfølgelig foran alt annet, også når det gjelder populær trening i våre treningssenter. Hvor lenge denne ekstraordinære situasjonen vil vedvare vet ingen, men vi følger med fra dag til dag, slik resten av landet gjør. Dette er en force majeure-situasjon (uforutsett hendelse) for hele samfunnet, og noe vi ikke kan påvirke.

 

Fitnesspoint-kjeden består av tilsammen 18 treningssenter spredt rundt omkring i landet. Sentrene er eid av lokale gründere som har investert sine egne sparepenger i ditt lokale treningssenter for og deg et godt, billig og lokalt treningstilbud.

Noen av våre treningssenter har vært i drift i flere år, andre er nystartet. Noen av våre Fitnesspoint-senter har god økonomi mens andre ikke går med økonomisk overskudd ennå. 

 

Vi i Fitnesspoint-kjeden gjør hva vi kan for å sørge for at våre Fitnesspoint-senter kan åpne igjen når denne epidemien er over.  Dette betyr at vi tar kontakt med huseiere for å få utsettelse eller lette i husleie. Vi kontakter banker for å få utsettelse av leasingkostnader på utstyr. Og flere av våre sentre har blitt nødt til å permittert ansatte.

 

Men vi trenger også hjelp fra deg som medlem. Vi ser at et flertall av våre medlemmer velger å støtte oss og opprettholde sitt medlemskap i denne vanskelige perioden. På denne måten kan du være med å bidra til at vi kan fortsette å tilby et et godt, billig og lokalt treningstilbud når epidemien er over. Til dere som velger å opprettholde ditt medlemskap ønsker vi å si tusen takk.

 

Men vi vet også at en del av våre medlemmer sliter økonomisk i denne perioden. Fitnesspoint sine månedsmedlemskap har som kjent ingen bindingstid. Dette betyr at du når som helst kan velge å pause ditt medlemskap dersom du måtte ønske det. Dette gjør du i så fall selv ved å logge inn på “Min Side”.

 

Vi får alle sammen håpe at denne unntakstilstanden varer så kort som mulig, og at vi snart sees igjen på Fitnesspoint.