Sliter du med motivasjon eller er frustert over at resultatene ikke kommer? - Ikke gi opp, det er mulig!

Dette er Dujvar Goly et prakt eksempel på! 

Dujvar startet med å gå tur ute i ca 2 år, men følte ikke vekta eller kroppen forandret seg noe. Så da tok han det store steget å meldte seg inn hos Fitnesspoint Stjørdal!

Jeg satte meg ned å snakket med Dujvar om hva som fikk han til å starte trene, og hvordan veien har vært

Medlemskapet ble opprettet oktober 2021 og starten på Dujvar trenings reise startet. I starten var han usikker og litt redd, siden dette var første gang på et treningssenter.
Han prøvde seg på tredemøllene og diverse apperater. Spurte andre medlemmer og ansatte om hvordan man bruker diverse apperat, og fikk etterhvert mer trygghet. Nå er han på plass 5 ganger i uka og er dedikert med treningen, opparbeidet seg utrolige resultat og stor selvtillitt! 

I starten ble han sliten og tungpustet, tenkte dette klarer jeg ikke! Men dagen etter møtte han opp på nytt, presset seg igjennom nok en økt på mølla. På 1 måned gikk han ned 5 kg, da tenkte Dujvar '' om jeg går ned 5 kg på 1 måned, tenk deg hvor mye jeg kan gå ned på 6.måneder''  Dette ga en stor motivasjon og glede til å forsette kampen mot sine personlige mål!

Dujvar slet mye med vond rygg, sliten og vondt i kroppen, nå etter 1 år med trening, kjenner han ingen smerte som før og har en enda bedre livskvalitet! Treningen har hjulpet både med tanker og kropp. Nå har Dujvar gått fra 105 kg til 76kg. 

Han sier - ''Fitnesspoint Stjørdal har vært med på å forandre livet og jeg føler meg hjemme her! Om jeg klarer dette, kan alle det! Man må bare ikke gi opp i starten når ting ser vanskelig ut eller kjennes tungt ut. Man må møte opp neste dag og forsette! Jeg vil være med på å hjelpe andre, motivere og gi av min erfaring''

Vi i Fitnesspoint Stjørdal er stolte over utviklingen og resultetene til Dujvar. Dette er en stor motivasjon for oss alle å se Dujvar jobbe så hardt å dedikert med treningen! 

Ønsker du en forandring, ikke vær redd for å ta steget inn på Fitnesspoint Stjørdal. Vi hejlper deg, gir deg råd og sammen kan vi alle lykkes til å nå våre mål. Trening er for alle.

 

 

 

 

 

Ønsker du å melde deg inn hos Fitnesspoint, klikk her