Knebøy, markløft, benkpress og militærpress. Baseøvelser generelt, og disse fire spesielt, er de absolutt mest effektive øvelsene for å bygge muskler og utvikle styrke.

Man hører gjerne folk si at de unngår å trene tunge styrkeøvelser i frykt for å bli skadet, og bli for stor. Dette kommer av feilinformasjon og på grunnlag av at man er usikker på utførelsen og teknikken man skal bruke under øvelsene. Det er ikke til å legge skjul på at baseøvelser er mer komplekse øvelser som foregår over flere legg, og flere store muskelgrupper jobber samtidig. 

Det å la vær å inkludere baseøvelser i din treningshverdag er uhelig, og for at du skal få mest mulig ut av styrketreningen anbefaler vi at du lærer deg øvelsene grundig, enten det er via bekjente, eller av en Personlig Trener og gjennomfører de ukentlig. 

Vi lever i en tid der tidsklemma er noe veldig mange sliter med, og ved å trene baseøvelser vil det gi deg mest verdi for tiden du legger ned på treningssenteret, hovedgrunnen til det er at du trener mange muskelgrupper samtidig. 

Vi ønsker deg lykke til med din trening. 

Ønsker du å melde deg inn hos Fitnesspoint, klikk her