Velkommen til et helt nytt treningssenter på Sunndalsøra, Fitnesspoint!

Senteret åpner fra 14.00, 15.02.2020

De siste dagene har vi jobbet lange arbeidsdager for å kunne tilby et nytt treningssenter til lokalsamfunnet rundt Sunndalsøra. Senteret ligger gunstig plassert i andre etasje over Coop Extra, her kan man gå inn direkte fra butikken, eller ved egen inngang.

I dag tilbyr vi å trene på helt nye treningsapparater, med stor variasjon, vi har fokusert på å kunne tilby et så komplett tilbud som over hodet mulig, på de kvadratmeterne vi har. Her får du trent hver eneste muskelgruppe, og med varierte øvelser.
Vi vil også kunne tilby personlig trening, eller gruppetimer i fremtiden, dette er ikke på plass ved åpning, men vil jobbes med fortløpende.

For oss som treningssenter er det viktig å kunne tilby et godt areal å trene på, men også et godt senter å være medlem av. Senteret har derfor ingen bindingstid, etableringskostnader, eller kostnad ved oppsigelse. Her får du trent fra kr 298 i måneden.
Hvert medlem får tilgang til «min side», der de kan kontrollere abonnementet sitt selv, man kan også sette det på pause, for de som måtte ønske det. Vi vil være til stede på senteret i dag, og kan svare på de spørsmålene dere måtte ha.

Er du allerede overbevist om at dette er noe for deg? Da kan man enkelt melde seg inn på https://fitnesspoint.no/bli-medlem/

Vi ønsker alle i Sunndalsøra hjertelig velkommen til åpning!