Etter utbruddet av Korona-epidemien er alle treningssenter blitt pålagt å stenge. Dette gjelder selvfølgelig også alle Fitnesspoint treningssenter. Foreløpig er sentrene stengt frem til og med 26. mars, men vi er forberedt på at vi blir nødt til å holde stengt lenger. Forholdet til liv og helse går selvfølgelig for alt.

Vi har vært i tvil om hvordan vi skal håndtere denne situasjonen i forhold til medlemsavgiften. Vi ser at de forskjellige treningssenter-kjedene har valgt forskjellige løsninger, noen pauser medlemskapene, noen ikke.

Vi har fått svært mange tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Flere av våre Fitnesspoint-senter er svært viktige tilbud i sitt lokalmiljø. Mange av våre medlemmer forstår at bortfall av inntekter kan medføre at det lokale treningssenteret settes i en svært vanskelig økonomisk situasjon. Medlemmer har kontaktet oss og uttrykt ønske om å fortsette å betale for å unngå å miste sitt lokale senter.  Medlemmer har på eget initiativ organisert Facebook-aksjoner for å oppfordre andre til det samme. Dette gleder oss mye og vi ønsker å takke de medlemmene som har vist oss denne tilliten.

Dette er en force majeure-situasjon for hele samfunnet. Dette er en situasjon vi ikke kan påvirke og det er ukjent farvann for alle av oss.

Basert på det tilbakemeldingene vi har fått fra våre medlemmer vil vi fortsette å trekke medlemsavgift i tiden fremover. Dette vil også hjelpe oss med å sørge for at ditt lokale treningssenter åpner igjen når Korona-epidemien har gitt seg.

Fitnesspoint sine månedsmedlemskap har ingen bindingstid. Dette betyr at du som Fitnesspoint-medlem selv kan velge å pause ditt medlemskap dersom du ønsker dette. Dette gjør du selv ved å logge inn på “Min Side”

Vi får også spørsmål om kompensasjon når senteret er stengt. Vi synes det foreløpig er for tidlig å si hvilke løsninger vi velger. Fitnesspoint vil fortløpende vurdere situasjonen. Avhengig av hvor lang tid det tar før vi kan åpne igjen vil vi se om det vil være behov for å håndtere situasjonen på annen måte.

Vi håper vi snart vil se deg igjen på et av våre Fitnesspoint treningssenter.