Fitnesspoint har utviklet en ny app for adgang til våre treningssenter. Nå som vi er pålagt restriksjoner i forbindelse med Korona-epidemien vil kun være mulig å låse opp døra ved bruk av appen.

 

For å få adgang til senteret må man nå bruke Appen Fitnesspoint. Appen Fitnesspoint søkes opp og lastes ned fra Google Play (Android) eller Apple App Store (iOS). For å være sikker på at du finner riktig appen, se etter den lilla og grønne Fitnesspoint-logoen.

 

Appen er enkel å bruke. Du laster den ned og starter den opp. Du blir i Appen bedt om å legge inn din epostadresse og ditt passord. Dette er det samme som innlogging til min-side på fitnesspoint.no. På fitnesspoint.no kan du også velge å sette nytt passord om dette er blitt glemt.

Dersom du ikke husker passordet kan du få tilsendt nytt passord fra min side. Du må da gå inn på fitnesspoint.no og trykke “Min Side” og så trykke “Glemt passord”. Vi har nå også en ny funksjon hvor du kan generere nytt passord med SMS. Send da kodeord FPNYTTPASS til 2300 og du får en lenke til å sette nytt passord.

 

Når riktig epost og passord er skrevet inn vil Appen liste opp dører i nærheten du har tilgang til å åpne. Trykk på lås-symbolet til høyre for navnet på døren i Appen for å åpne døren. Noen vil måtte bekrefte å ta hensyn til gjeldende smittevernregler før døren åpnes. 

 

Under navnet på døren vises estimatet av hvor mange samtidige besøkende det er på senteret, samt hvor mange som tillates samtidig på senteret. Hvis maks antall samtidige besøkende overskrides vil ikke døren åpne seg.

 

Siden noen senter har begrenset antall samtidig besøkende. Vil man gjerne sjekke hvor mange som er estimert å befinne seg på senteret før man drar, dette for å unngå å bli avvist i døra. Antall estimerte besøkende kan du sjekke på fitnesspoint.no, under menyen Våre senter. Der finner du lenke til ditt senters side. På senterets side vil du finne antall estimerte, samt maks antall samtidige besøkende.