Vi har endelig fått klarsignal til åpning av Fitnesspoint igjen. Fra og med 15. juni kan du igjen trene på ditt Fitnesspoint treningssenter.

 

Vi er imidlertid pålagt noen restriksjoner som vi vil tilpasse oss. For deg som kunde vil dette medføre noen små endringer.

 

1.  Adgang med app

Det vil nå kun bli mulig å låse seg inn på senteret ved bruk av vår nye app. Når alle bruke app`en vil vi ha full kontroll på hvem som er inne på senteret. Det  vil også settes en grense på hvor mange som kan benytte senteret samtidig.

 

Appen heter “Fitnesspoint” og du laster den ned fra Appstore og Google Play. Ønsker du mer informasjon om app`en kan du lese dette her>

 

For at ikke senteret skal bli fullt har vi satt en begrensing på at du maksimalt kan trene en time. Du vil få varsel på SMS.

 

Ønsker du å se hvor mange som er på senteret, finner du dette på senterets side på fitnesspoint.no. Vi tror at i praksis vil du svært sjelden oppleve at senteret er fullt.

 

2. Avstand

I treningssenteret skal du, som ellers i samfunnet, holde avstand. I kondisjonsavdelingen skal avstanden være 2 meter. For å møte dette kravet har vi enten flyttet litt på maskinene eller stengt enkelte av kondisjonsapparater.

 

3. Renhold

Vi vil ha daglig renhold av kontaktflater.

 

  • Men i tillegg må du selv være nøye med renholdet:
  • Vask hendene når du kommer inn på senteret
  • Du skal alltid vaske håndtak ting du tar på
  • Rengjør alltid apparatet etter deg.

Det er satt ut sprayflasker og desinfeksjonsmiddel

 

4. Kontroll

Vi vil ha oftere kontroll av senteret og at smittevernreglene blir overholdt. 

 

Vær spesielt nøye med at du ikke slipper inn noen andre på senteret. Alle som går inn skal benytte app`en til å åpne døra.

 

Og viktigst av alt: Er du syk skal du ikke trene, men holde deg hjemme!

 

I praksis betyr dette at du fra og mandag 15. juni kan trene som normalt hos Fitnesspoint. Vi tror du svært sjelden vil oppleve at senteret er fullt.

Vi gleder oss. Vel møtt!