Er du en av dem som titter innom og lurer på om du skal bli medlem hos oss? Det er veldig enkelt og dersom du først vil prøve er det en drop in time som gjelder.

Alle som vil bli medlem hos Fitnesspoint melder seg inn her via vår hjemmeside. Her registrerer du dine personopplysninger og velger betalingsmetode og vips som er du en av oss. Du kan bli medlem hos Fitnesspoint fra det året du fyller 16 år.

Du kan enten velge å betale årlig eller månedlig med faste trekk fra bankkortet/kredittkortet ditt eller du kan velge å få tilsendt faktura. Betaler du årlig er det en ytterligere besparelse på en allerede lav medlemspris.
Fitnesspoint lagrer ikke kredittkortopplysninger. Alle kredittkortopplysninger lagers av vår leverandør av betalingstjenester. Her er opplysningen lagret på trygg måte og all kommunikasjon med leverandør av betalingstjenester foregår kryptert. For bruk til adgang lagrer vi kun deler av kredittkortnummert, ikke hele. Også dette lagrer vi krypert. Å være medlem hos Fitnesspoint skal være helt trygt også når det kommer til betaling.
Husk at du kan pause medlemskap hos oss inntil tre måneder dersom du skulle ha behov for det. Dette gjelder ikke årsmedlemskap.

Dersom du har valgt trekk fra bank/kredittkort som betalingsmetode vil du få tilgang til senteret umiddelbart. Betaler du med faktura vil du få tilgang til senteret straks vi har registrert betaling av din første faktura. Dette tar normalt 1-3 virkedager fra du har betalt.

Trenger du hjelp til innmelding kan du kontakte et av våre sentre, eller stikke innom når vi har egne «åpne dager», hvor det er mulig å få hjelp til innmeldingen. Les informasjon på sidene til det enkelte senter om dette.


Har du lyst å bli medlem allerede nå trykker du bare her og registrerer deg.