Værmelderne begynner nå å varsle snø enkelte steder. Det betyr at skisesongen snart står for døra. Da kan det være bra å ha fått trent beina litt ekstra gjennom høsten. Utfall er en enkel og bra øvelse for ben og rumpe, og den fungerer like bra med eller uten vekter.
Variasjonsmulighetene er mange og gjør at du kan rette fokuset på noen områder av beina fremfor andre, og du øvelsen kan tilpasses resultatene du selv ønsker. Man kan nesten forklare utfall som en knebøyøvelse på ett ben.

Her er en rask gjennomgang av hvordan du kan trene utfall på en enkel måte:

Still deg med bena i en hoftebreddes avstand. Ta så et langt steg forover. Forsøk så å beholde vekten på ditt fremste ben samtidig som du senker kroppen rett ned mot gulvet, samtidig som du løfter opp igjen. Forsøk å holde det fremste kneet på linje med den fremste foten, og finn balansepunktet. Gjenta deretter øvelsen med det andre benet fremover. Vil du ta det ett hakk videre kan du hoppe litt ut til siden som en ekstra utfordring. Øvelsen gir både økt puls og du får trent eksplosivitet på en effektiv måte og du trener praktisk talt alle muskler i underkroppen.