Vet du at Fitnesspoint også tilbyr gruppemedlemskap, for eksempel til bedrifter, lag, foreninger eller andre grupper?

I et gruppemedlemskap for bedriften eller gruppen mulighet til å gi sine ansatte eller medlemmer mulighet til å trene på et Fitnesspoint treningssenter til en fast avtalt månedskostnad.
Grupperingen kan selv bestemme et maksimalt antall deltakere (et tak) som kan benytte seg av medlemskapet og så mottar gruppen ved inngåelsen av avtalen en egen voucherkode som medlemmene kan benytte når de melder seg inn hos oss.
Gruppen vil selv få en fullstendig oversikt over hvem som benytter seg av tilbudet via en egen «Min Side».  
 
I Fitnesspoint tilbyr vi også sponsormedlemskap, hvor en bedrift sponser sine ansatte med deler av kostnaden ved medlemskap. Bedriten betaler noe, mens den ansatte betaler resten. Det er fullt mulig for bedriften selv å lage noen «regler» for hvor mange treningsøkter i måneden de ansatte må gjennomføre for at bedriften skal betale sin andel. Også ved sponsormedlemskap mottar bedriften en voucherkode så snart en avtale er etablert og også her skaffer man seg god oversikt over hvem som tar del i tilbudet via «Min Side».

Ta kontakt med hvilket som helt Fitnesspoint treningsenter dersom du har spørsmål om gruppemedlemskap eller sponsormedlemskap, eller ønske å ta tilbudet i bruk.