Var du en av de som benket seg foran TV-en for å se nykomlingen «16 ukers helvete» på TVNorge? Var du kanskje en av dem som fikk motivasjon til å begynne å trene?
 
Ved å bruke våre personlige trenere kan du i fellesskap med oss kartlegge dine behov og hva som trengs for at du skal kunne nå dine mål. Alle er vi forskjellige så dine behov er kanskje helt annerledes enn det andre har. Noen trenger å forbedre kondisjon eller styrke, andre igjen har behov for å bedre sin fysikk eller gå ned i vekt.
 
Ved å kontakte oss i Fitnesspoint kan vi sammen se på hva som passer best for deg og vi vil alltid jobbe målrettet ut fra de fysiske forutsetningene du har.
 
Vi drister oss også til å garantere deg resultater, ikke minst når det gjelder økt motivasjon og kontinuitet i treningen. For hver eneste veiledning vil du oppleve at det er lettere å nå de mål du har satt deg og du vil få et skreddersydd opplegg for trening av styrke, bevegelighet og kondisjon.
 
Synes du det er skummelt å gyve løs på dette alene vil våre PT’er enkelt kunne lage et opplegg hvor du trenger med en venn eller to, og treningen vil da bli lagt opp slik at den passer hver av deres forutsetninger.
 
Vi kan love deg at det ikke blir et helvete. Sammen skal vi utrede målene, og sammen skal vi nå dem.
 
Kontakt oss for å bedre din hverdag.

 

(Foto: Discovery)

 

 
Ønsker du å melde deg inn hos Fitnesspoint, klikk her